HTML

Panel-program

Dottedarm 2011.10.18. 14:54


   Mintha évtizedek óta nem lett volna egy jó beszélgetésem, pedig ez semmiképp se igaz, terjengő ragasztószagra érkezem haza, és szinkron panelfúrásra, amely órákon át kellőképp megdolgozza az agyat, hiába képzelem, hogy Tibetben vagyok, s a hamvasztásomra értem haza, szellemem itt köröz még s hallgatom a rettentő hosszú fúvósokat, meg a kántálást a szertartás alatt. Csak a ragasztószag ne lenne, amitől nemcsak a fejem kezd fájni, a májamnak is nagy szüksége van rá. Ne legyek dühös...
Jó, jó, de azért jövő kedd este még életben kéne lennem, s lehetőleg nem kórházban.
Hülyeség, nyilvánvaló, hogy ez a pillanat is elmúlik majd, meg a következő, délután négyig végülis pár óra csak. Talán befejezik. (Persze készülök fel rá, hogy nem, nyilván nekik is sietős.)
   Ablakot nyitok, az agyam meg amennyire lehet elsötétítem, beveszem a gyógyszereket, és lejegyzem még, hogy Hamvas Karnevál-ját figyelmembe ajánlották. Le kéne szokni a cigiről is. A God and machines célkeresztbe került.
   Éppen csönd van. Meghallgatom. Vagy nem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dotsontheeyes.blog.hu/api/trackback/id/tr463311867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása